O nama

Habitat Real estate doo je osnovan pre 12 godina sa ciljem pružanja profesionalnih posredničkih usluga na teritoriji grada Beograda. Od početka, postavili smo se tako da stvorimo posredničku kompaniju sa karakterom i kvalitetom koja će uspešno zadovoljiti potrebe naših međunarodnih klijenata i istovremeno ispuniti dugoročne finansijske ciljeve naših investitora. Ovaj cilj je postao naša misija i pokretačka snaga našeg uspeha. Uspeli smo da odgovorimo na naše izazove obezbeđivanjem kvalitetnog stanovanja, kao i obezbeđivanjem najboljih mogućih uslova za naše klijente kroz pregovore. Sa preko 4.500 nekretnina u našoj bazi, mi imamo jednu od najvećih ponuda nekretnina u Beogradu i nastavljamo da obezbeđujemo najviši stepen kvaliteta zahvaljujući strogom postupku „short-list“ selekcije. Radujemo se što ćemo nastaviti da postižemo svoje ciljeve po jednostavnom prinicipu kojim se upravlja naša kompanija "obezbeđivanje prostora koji zadovoljava vaše potrebe".
Habitat real estate doo je specijalizovan za pružanje profesionalnih usluga posredovanja Ambasadama i multinacionalnim kompanijama. Mi pomažemo međunarodnim klijentima da pronađu vrhunske stambene I poslovne prostore u najekskluzivnijim delovima Beograda. Naša baza podataka sastoji se od velikog broja nekretnina za izdavanje koje su prethodno posetili i procenili iskusni brokeri u našem timu. Naša najveća vrednost je to što razumemo potrebe međunarodnih klijenata i shodno tome prezentujemo samo najbolje od onoga što tržište nekretnina u Beogradu može da ponudi. Naš tim Savetnika radi tako da čin preseljenja obavi na vreme i najefikasnije moguće. Interes naših klijenata je uvek na prvom mestu i predstavljen je na najprofesionalniji i najlegitimniji način tokom celog ugovora o zakupu.

Pravna podrška

Kada se upustimo u proces prodaje, kupovine ili zakupa prostora, javiće se obavezna pitanja i izazovi: bilo da proveravate vlasnički list i slična dokumenta ili da obezbeđujete potrebna dokumenta i ugovore koji će Vas zaštiti od neželjenih scenarija. Vaš Habitat Savetnik i Habitat pravno odeljenje će biti tu za Vas pre, tokom i posle transakcije.